Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kertészkedés  ízületkímélő módon Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - izuletor.hu   
2018. május 15.
ImageA kerti munka nem csupán fárasztó, de az ízületeket is rendkívül megterheli. Korosztálytól függetlenül fokozottan így van ez tavasszal, a téli pihenő után. Akinek porckopása vagy ízületi fájdalmai vannak, különösen megterhelőnek érezheti az első pár napot.
Tovább...
 
Tavaszi pollenharc - Kerülj ki belőle győztesen! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 15.
ImageA tavaszi virágbontás az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni.
Tovább...
 
Finisben a Sóstó-rehabilitáció Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. május 15.
ImageHamarosan befejeződik a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációja, a látványos átalakulást helyszíni bejáráson nézték meg a székesfehérvári képviselők. A helyi és országos védettséget is élvező, több mint 200 hektáros terület megmentése és ökológiai szemléletű rehabilitációja több mint 700 millió forintos kormányzati forrásból valósul meg.
Tovább...
 
II. András király szellemi vetélkedő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 15.
ImageCsütörtökön rendezi az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület II. András király címmel kiírt szellemi vetélkedőjének az elődöntőjét – idén összesen 21 csapat részvételével. Az elmúlt évek hagyományait folytatva a város történelmét feldolgozó versenyen a királytéma mellett a török uralom, valamint az utcák fehérvári kötődésű névadói is szerepelnek. Az eredményhirdetés pénteken délelőtt lesz, a döntőbe hat csapat juthat be.
Tovább...
 
XXXIII. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozó a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 14.
A Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza adott otthont az országos éremgyűjtő találkozónak, amely a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezetének hagyományos tavaszi rendezvénye.
Tovább...
 
A szív parancsa mindig a legfontosabb! Nyomtatás E-mail
Írta: "Vigyázó kéz" Gyermekvédelmi Egyesület, Csordás Csilla   
2018. május 14.
ImageTripla esküvőt szervezett három, volt állami gondozott családos párnak a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület. A fiatalokat Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András adta össze a Hiemer-ház báltermében.
Tovább...
 
Mi okozhat köhögést? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 14.
ImageGyakori légúti megbetegedések jellegzetes tünete a köhögés. A panaszok hosszabb időn át is jelentkezhetnek, de mi állhat az elhúzódó köhögés hátterében?
Tovább...
 
Tudod, mi az az agility? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 14.
ImageHivatalos agility versenyt szervezett Székesfehérváron a Kutya Kaland SE. Egy ilyen program pedig nemcsak arra jó, hogy a gazdik és a kutyusok „kipipálják” az akadályokat… - Erről (is) olvashatsz most ebben a blogbejegyzésben!
Tovább...
 
10 pontos lista allergiások nyaralásához Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 14.
ImageA nyaralásra, utazásra való felkészülés része a nyaralóhely és az időpont kiválasztása, az útiterv, programok szervezése. Prof. Nékám Kristóf, a Budai Allergiaközpont allergológusának segítségével összegyűjtöttük mi az, amire allergiásként érdemes még figyelni, mielőtt útnak indulunk.
Tovább...
 
Rövid szoknya, kivágott blúz, gyönyörű mosoly  Kell ennél több? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 14.
ImageGyorsan beúsztunk a télből a nyárba (a tavasz egy nap alatt tovatűnt), s a forró napsugarak ölelésében szinte mindenki késztetést érez arra, hogy előkapja a telefonját vagy a fényképezőgépét, s kattintson párat a tökéletes fényviszonyok között. Reneszánszát éli a természetfotózás, s nem hiányozhatnak a fotókról persze a hölgyek sem…
Tovább...
 
A legjobb gofri és hamburger egy helyen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. május 14.
ImageFelejtsd el a fullasztó zsemlét, az széteső, semmilyen-ízű húst és a véletlenül összedobott, többnapos zöldség-darabokat! A gárdonyi Kajakirályban mennyei finom hamburger vár, s ha még akad a pocakban egy kis hely (kérdéses, de tegyük fel), akkor nem szabad kihagyni az egyedülálló gofrit sem!
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10517 - 10527 / 20400